четвер, 30 листопада 2017 р.

"Шоу талантів"

30.11.2017 р. у Клубівській ЗОШ І-ІІІ ступенів мною було проведене "Шоу талантів"
На святі панувала доброзичлива,творча,дружня атмосфера. Учні 1-3 класів показували свої таланти. Вони презентували гумористичні сценки, казку «Рукавичка» на новий лад, сучасний танець,пісні, вірші,а також флешмоб. Здивували учні ще одним своїм  талантом – математичними фокусами.
Під час проведення свята учні показали свою згуртованість та товариськість. Символом дружби вихованців ГПД було одне велике серце,на яке кожен прикріплював своє маленьке сердечко,таким чином учні показали,що вони одне ціле.
На свято завітали батьки вихованців,вчителі,учні,адміністрація школи. Кожен гість міг побачити виставку дитячих робіт,виготовлених  з паперу,картону,пластиліну,природніх матеріалів. Вкінці свята учні показали,що вони ще й вміють бути гостинними : кожному гостеві на пам’ять про свято дарували паперові троянди,які були виготовлені ними власноруч.

Після проведеного свята я ще раз переконуюсь в тому,що сучасні діти дуже талановиті і я впевнена,що вихованці ГПД Клубівської ЗОШ І-ІІІ ст. ще неодноразово покажуть  свої таланти.
Я вдячна батькам та вчителям за таких чудових та талановитих дітей,які допомогли мені втілити в життя все задумане. Дякую дітям,що з радістю бралися за нові ролі,дякую їм за організованість і творчість.








Немає коментарів:

Дописати коментар